• 100% Discreet Verpakt
  • Gratis EU verzending bij orders boven €125*
  • Verzending Wereldwijd

Hoe plaats ik online een bestelling?

Een klantaccount is aanbevolen, niet vereist.

Online winkelen is snel en gemakkelijk.

Nog beter: met een gratis klantaccount kunt u eenvoudig al uw bestellingen, verzendvragen, productretouren, sneller afrekenen en al uw ondersteuningsverzoeken op één plek beheren.

* Tip: Wanneer u een account aanmaakt, kunt u uw winkelwagentje en verlanglijstjes voor later bewaren.

Bladeren en zoeken

U kunt door onze catalogus bladeren met behulp van de menu's of de zoekbalk bovenaan een van onze webpagina's.

• Op onze categoriepagina's kunt u de productfilters gebruiken om uw zoekopdracht te verfijnen op prijs, kleur, maat, enz.
  • Op onze productpagina's kunt u een vraag stellen als u meer informatie over elk artikel nodig heeft.
  • Klik op de rode knop toevoegen aan winkelwagen wanneer u de door u gekozen artikelen vindt, selecteer indien nodig uw maat en kleur.
  • U kunt ervoor kiezen om onmiddellijk uw bestelling te plaatsen of door te gaan met winkelen.

Als u op het winkelwagenpictogram in het menu hierboven klikt, krijgt u een voorbeeld van uw winkelwagen te zien.

Als u klaar bent met winkelen, klikt u op de knop Producten bestellen in het voorbeeld van uw winkelwagen.

Als de belasting verkeerd wordt weergegeven in uw winkelwagen, hoeft u zich geen zorgen te maken! Dit wordt bijgewerkt wanneer u uw verzendgegevens op de volgende pagina's invoert.

Uw winkelwagen

Controleer zorgvuldig of alle artikelen in uw winkelwagen correct zijn (selectie van artikelen, aantal, maat en kleur).

• Je kunt het aantal wijzigen door in het vakje te typen, of op het potloodpictogram klikken om het artikel bewerken, of op de prullenbak om verwijderen uit uw winkelwagen.
  • Als u uw artikelen bewerkt, zorg er dan voor dat u op de knop Winkelwagen bijwerken klikt voordat u doorgaat.
  • Je kunt ook je kortingsbon invoeren.

Klik vervolgens op de knop Producten bestellen.

Uw verzendgegevens

Voer uw verzendadres in en selecteer de verzendmethode van uw voorkeur.

• Als u een klantaccount heeft, log dan in om een keuze te maken uit uw opgeslagen adressen.
  • Beschikbare verzendopties en prijzen worden bijgewerkt wanneer u uw verzendadres invoert.

Klik op Volgende.

Uw betaalmethode

Wij vragen u:

• Controleer uw besteloverzicht (als de belasting onjuist is: controleer uw afleveradres in de vorige stap),
  • Controleer uw verzendadres en verzendmethode,
  • Controleer uw factuuradres,
  • Gebruik het opmerkingenveld als u een opmerking over uw bestelling wilt achterlaten.
  • Als u een couponcode heeft, voer deze dan nu in voordat de laatste betaling uitvoert.

Als alles gereed is, selecteert u uw betalingsoptie en klikt u op de knop Bestelling plaatsen.

Door een bestelling te plaatsen, gaat u akkoord met onze verkoopvoorwaarden . Klik op de link om meer te lezen.

U wordt doorgestuurd naar de beveiligde betalingspagina van uw betalingsprovider. Wij slaan uw betalingsgegevens nooit op onze website op!

Zodra uw betaling is gelukt, ontvangt u binnen enkele minuten twee (2) e-mails.

Uw Bestelbevestiging e-mail komt van ons, en de Betalingsbevestiging van uw betalingsprovider.

Controleer uw e-mail met orderbevestiging

Neem contact met ons op als u fouten in uw bestelgegevens opmerkt.

* Vergeet niet uw spammap te controleren!

Als uw betaling mislukt

• De oorspronkelijke bestelling wordt geannuleerd en u wordt teruggestuurd naar onze website waar u een andere betaalmethode kunt kiezen.
  • Uw artikelen wachten op u in uw winkelwagen.
  • Er wordt een nieuw bestelnummer gegenereerd wanneer u een nieuwe betaling verwerkt.

Did you find what you were looking for?